Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Send a message by klicking on the blue button.

E-post Nettside 19. des, 2008

Jannike

Heisan!
Håper det står bra til med dere. Vi vil ønske dere en riktig God jul og et Godt nytt år.
Juleklæm Fra Jannike, Rambo og Kompis

E-post Nettside 18. des, 2008

Carina

En God Jul och ett Gott Nytt År
önskar vi er alla från familjen på Isumi´s

E-post Nettside 18. des, 2008

Tore og Wilma

Hei! Kjempefin "stafett-pinne" du har skrevet i japanerbladets julenummer som vi fikk i posten i dag. Veldig moro å lese om dere, hundene og oppdrettet deres. Hilsen fra Tore Botten

E-post 29. nov, 2008

Bente Færevik

Hei, Bente her, vi som har ELLING.Buford T. Justice. Satt og så på B-kullet ditt. En Beasty Boy, GUD SÅ NYDELIG DA. Si i fra når du får neste B-kull! Elling er blitt stor gutt nå, bortskjemt og han har hatt ADHD siden han ble født. Har roet seg litt nå da.5 år vettu. Han har vært ganske slitsom, ødelagt mye, men vi er jo så glad i ham. Driver de med GD nå da? Trodde ikke det jeg. KLEM fra Elling og Bente. Prøvde å sende v ett bilde her. Fkk det ikke til tror jeg.

E-post Nettside 27. okt, 2008

Birgitta och Mats

HEJ! Vi satt och surfade runt lite hade turen att hitta din sida, hoppas allt är bra med dig och familjen, söta hundar ni har,vi kanske ses i Hamar?
Ha en bra höst .
MVH: Birgitta och Mats

E-post Nettside 20. okt, 2008

Jannike

Heisan!
Håper det står bra til med dere...nå har vi vært gjennom alle bildene dine...å hjelpe meg så søte valper..er så lei meg for at jeg ikke har fått tatt meg en tur og kost med nurka...uff skjønner ikke du greier selge de...ser nå at jeg alldri kunne drevet med oppdrett :-) da hadde jeg sittet med mange hunder til slutt..hehe
ønsker dere en fin kveld.
kos Jannike, rambo og kompis

E-post Nettside 8. okt, 2008

Hilde

Hei hei... Sitter her å venter på oppdaterte bilder av valpene, håper alt står bra til med de alle sammen :) Ha en trivelig høst :)
MVH Hilde og Hundene

E-post Nettside 7. okt, 2008

ingrid

hei
takk for d:)
kjæmpe fin sie du å har:)
men nå så nusselie valpa da:):)
så nuskatt da sjø. hehe

E-post 14. sep, 2008

Jan Erik Rolland

Hei hei
Tusen takk for en hyggelig telefon i dag. At vi for en av valpene setter vi stor pris på. Nå går vi her og bare teller dager til vi kan få hente en av små.

Mvh
Jan erik Rolland/ m fam.

E-post Nettside 3. sep, 2008

Nancy

Hej o Grattis till de små! Skönt att allt gått bra och med såna föräldrar kan det ju inte bli annat än bra!! Pappa Favvis hälsar så gott!

E-post Nettside 3. sep, 2008

Anita

Hei Grete, Lotta og Turte:)
Gratulerer så mye med de tre små:) Håper alt er bra med dere alle. Vaks. kortet til Lotta ligger her etter oppholdet, men jeg kan sende det i posten:) Eller så tar jeg gjerne en tur å ser på nuskene til Turte når de blir litt eldre;)
Klem Anita

E-post Nettside 1. sep, 2008

Jannike

Heisan!
Takk for hyggelig hilsning i gjesteboken.
Å gratulere så masse med tre nye nurk i hjemmet...nå må jeg bare ha meg en tur til selbu snart for de nurka der vil jeg se og kose med før de forsvinner...
får se hva jeg får til om 14 dager..her går det i ett med utstillinger fremmover..å litt jobbing..
du får hilse kjent folk...å alle de firbeinte....
Kos Jannike, Rambo og Kompis

E-post Nettside 28. aug, 2008

Mon

GRATULERE til 3 velskapte små :-) Endelig ble det Japanerkull der i huset også. Skal ta meg en tur å se på de små når de blir litt gammlere og Turte aksepterer mer å få "tittere" i hus.

E-post 25. aug, 2008

Aipo og Kari

GRATULERER TURTE, med de vakre små!!!!!
kommer å titter på når du har kommet deg litt
masse klemmer fra Onkel Aipo

E-post 18. aug, 2008

Kaja Krokvik

Hei. kjempe fin side og nydelige hunder du har. Ønsker japansk spisshund. Lurer på om dere får noen kull mot neste sommer?

Med vennlig hilsen Kaja Marlene Krokvik! =)

Del denne siden